ΤΟΠΙΚΑ

Στον καθαρισμό παράνομης χωματερής στις Ερυθρές προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής

paranomi xomateriΟλοκληρώθηκε ο καθαρισμός παράνομης χωματερής στην περιοχή «Προφήτης Ηλίας» των Ερυθρών του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας απο την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής. Η συγκεκριμένη επιχείρηση διήρκεσε δυο εβδομάδες και για την ολοκλήρωσή της απασχολήθηκαν ένας φορτωτής και δυο φορτηγά της οικείας Περιφερειακής Ενότητας.

Επίσης, η Αντιπεριφέρεια προέβη σε δημιουργία αναχωμάτων περιμετρικά του χώρου έτσι ώστε να αποτραπεί μελλοντική ρίψη σκουπιδιών και να διευκολυνθεί η διαδικασία πλήρους αποκατάστασης του χώρου, σύμφωνα με όσα επιτάσσει η προστασία του περιβάλλοντος αλλά και η προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Γ. Βασιλείου δήλωσε:

«η προσπάθεια παρέμβασης για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας είναι συνεχής και συστηματική, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα των επιχειρησιακών μέσων της Περιφέρειας. Απαιτείται, όμως, και αντίστοιχη προσπάθεια από τους Δήμους της περιοχής».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ