ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Στον Τελικό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2018» το 1ο ΕΠΑΛ Ασπροπύργου

Οι μαθητές και οι καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου με την επιχείρηση “ΟΜΗΡΟΣ: Ρίχνω Φως στον Πολιτισμό” δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν!

Η εικονική επιχείρηση κέρδισε το βραβείο καλύτερου περιπτέρου στη μαθητική έκθεση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων στο Τhe Mall Athens στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαθητική Εικονική Επιχείρηση».

Ωστόσο τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν εκει, καθώς με σημερινή ανακοίνωση του, το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ-JUNIOR ACHIEVEMENT GREECE, δημοσίευσε τις 10 ομάδες που προκρίνονται στον τελικό διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση2018». Στους επιτυχόντες φιγουράρει και το 1ο ΕΠΑΛ Ασπροπύργου, του οποίου η μαθητική εικονική επιχείρηση έχει ως πεδίο δραστηριότητας μεθόδους και τεχνολογίες που επιτρέπουν σε άτομα με αναπηρία ή απώλεια όρασης να επισκέπτονται μουσεία και να αλληλεπιδρούν με τα εκθέματα. Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική παρουσίαση μπορείτε να βρείτε και στο επίσημο website: http://www.omirosaccess.com/

Από το σύνολο 94 μαθητικών επιχειρήσεων, που κατέθεσαν το business plan, οι 10 ομάδες που προκρίνονται να πάρουν μέρος στον Τελικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση2018», κατ’ αλφαβητική σειρά των μαθητικών επιχειρήσεων, είναι οι παρακάτω:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ -A.FREedge
8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – PIERCE – ECOWITCH
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ – Helmet
ΜΟΥΣΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – merokamato.eu
1ο ΕΠΑΛ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ-Ρίχνω φως στον πολιτισμό
ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Parkareto
1ο ΕΠΑΛ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ – SmArd Solutions
28ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης – THING BIG 2 CHANGE SMALL
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ – X BAND 

Σημειώνουμε πως απο τις ως άνω 10 ομάδες, στον επόμενο διαγωνισμό θα προκύψουν οι 3 καλύτεροι, με τον πρωτο να εκπροσωπεί τη χώρα μας  σε αντίστοιχο ευρωπαϊκό διαγωνισμό στο Βελιγράδι.

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ