ΜΕΓΑΡΑΤΟΠΙΚΑ

Στον υπουργό το ζήτημα οχλήσεων απο ρομά στις παραλίες της Νέας Περάμου

Το καλοκαίρι και ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα παρατηρούνται έντονα προβλήματα στις παραλίες της Νέας Περάμου και της Βαρέας από Ρομά, οι οποίοι προβαίνουν σε πράξεις και ενέργειες, που έχουν σοβαρές επιπτώσεις στους υπόλοιπους λουόμενους και δημιουργούν όντως μία δυσάρεστη κατάσταση.

Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, είχε την περασμένη Παρασκευή 30 Ιουνίου σχετική συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα και τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου κ.κ. Αναγνωστάκη Δημήτριο και Φιλιππάκο Τζανέτο και τη Δευτέρα 3 Ιουλίου είχε σύσκεψη στο Δημαρχείο Φυλής με τον Γενικό Επιθεωρητή της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μπάκα, τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας και τους Δημάρχους Φυλής, Ασπροπύργου και Αχαρνών, που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

stamoulis-toskas
Νίκος Τόσκας – Γρηγόρης Σταμούλης

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι “επιβάλλεται άμεσα να εξευρεθεί λύση, ώστε όλοι να απολαμβάνουν αυτό που δικαιούνται στο πλαίσιο της νομιμότητας”.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ετικέτες

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of
Close
Close