ΤΟΠΙΚΑΦΥΛΗ

«Στοπ» στις ρευματοκλοπές έβαλε ο δήμος Φυλής

Με συντονισμένες ενέργειες του Δήμου της ΔΕΔΔΗΕ αλλά και τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ, έγιναν σαράντα διακοπές παράνομης ηλεκτροδότησης

Δεκάδες παράνομες συνδέσεις ρεύματος είχαν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα σε αρκετές γειτονιές του δήμου Φυλής, ενώ η κατάσταση επιδεινώθηκε τις ημέρες της σφοδρής κακοκαιρίας. Άμεση ήταν η αντίδραση του αναπληρωτή δημάρχου Μαρίνου Σαρλά και έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Φυλής και ΔΕΔΔΗΕ ,με την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Η διακοπή έγινε σε σαράντα σημεία ρευματοκλοπής κι έτσι το δίκτυο αποφορτίστηκε και επανήλθε στα κανονικά του επίπεδα για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τους νόμιμα συνδεδεμένους δημότες.

Διαβάστε παρακάτω την σχετική ανάρτηση που έκανε ο αναπληρωτής δήμαρχος ηλεκτροφωτισμού και ύδρευσης Μαρίνος Σαρλάς:

Μετά από την συντονισμένη ενέργεια ανάμεσα στον Δήμο Φυλής, την ΔΕΔΗΕ και την Ελληνική Αστυνομία έγινε το πρωί της (12ης-1-17) στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη και Αγίου Δημητρίου και συγκεκριμένα στις οδούς Αναγέννησης, Κωστή Παλαμά, Καζαντζάκη, Ορθοδοξίας και Αγίου Όρους διακοπή της ρευματοκλοπής από τις κολώνες της ΔΕΗ που σαν αποτέλεσμα είχε οι συγκεκριμένες συνοικίες να μην έχουν ρεύμα για μεγάλα χρονικά διαστήματα λόγω της υπέρ φόρτωσης του δικτύου με μεγάλο ενεργειακό φορτίο. Συνολικά έγιναν σαράντα διακοπές παράνομης ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα το δίκτυο να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα και να μπορεί να εξυπηρετήσει τους νόμιμα συνδεδεμένος Δημότες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλα τα κλιμάκια που συνεργά- στηκαν για την ολοκλήρωση αυτής της ενέργειας και ιδιαίτερα τους Δημότες Φυλής για την κατανόηση τους, γνωρίζοντας ότι δεν ήταν υπαιτιότητα του Δήμου Φυλής και άμεσα οι αρμόδιες Υπηρεσίες φρόντισαν για την επίλυση του θέματος

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ