ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Στο αυριανό ΔΣ Ασπροπύργου η παραχώρηση του διατηρητέου στο Ρολόι στο Πνευματικό Κέντρο

Αναλυτικά το «μενού» της συνεδρίασης

Την Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρα 20:00 μ.μ., θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ασπροπύργου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων,στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα 1ο : Έγκριση 2ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Ασπροπύργου, οικονομικού έτους 2018, και Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
Θέμα 2ο : Έγκριση της Α` Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ (Π.Κ.Δ.Α.), για το έτος 2018, σύμφωνα με την υπ` αριθμ. 13/30-3-18 απόφαση του Δ.Σ. αυτού. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Π.Κ.Δ.Α. , κ. Μελέτιος Μπουραντάς.
Θέμα 3ο : Έγκριση της Α` Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.), για το έτος 2018, σύμφωνα με την υπ` αριθμ. 16/23-3-18 απόφαση του Δ.Σ. αυτού. Εισηγητής: Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου & Πρόεδρος Δ.Σ. του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Νικόλαος Μελετίου.
Θέμα 4ο : Εξέταση παρέμβασης της προσωρινής Διοίκησης, του ¨Σωματείου Ιδιοκτητών Γης, εντός Επιχειρηματικών Πάρκων Θριασίου πεδίου¨, με το διακριτικό τίτλο «ΚΑΛΛΙΓΑΙΑ». Εισηγητής: Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου.
Θέμα 5ο : Επικαιροποίηση της υπ` αριθμ. 581/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με τίτλο: «Συμψηφισμός επικειμένων για την ιδιοκτησία των Κουγιουμτζίδη Γεώργιου, του Συμεών, και Στομάτι Νίνας, του Στεπάν, στην περιοχή Ρουπάκι», και διόρθωση του κωδικού προϋπολογισμού με τον αντίστοιχο τίτλο δαπάνης. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
Θέμα 6ο : Επικαιροποίηση της υπ` αριθμ. 583/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με τίτλο: «Συμψηφισμός επικειμένων για την ιδιοκτησία του κου Τριανταφυλλίδη Κωνσταντίνου, του Τριαντάφυλλου, στην περιοχή Ρουπάκι», και διόρθωση του κωδικού προϋπολογισμού με τον αντίστοιχο τίτλο δαπάνης. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
Θέμα 7ο : Διαγραφή Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και Φωτισμού για την κα Κιάφη Παναγιώτα, σύμφωνα με την υπ` αριθμ. 306/28-3-2018 εισήγηση του Διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
Θέμα 8ο : Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΙΠΑ ΒΙΟΠΑ», σύμφωνα με το άρθρο 61, του Ν. 4257/2014. Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τ.Υ., κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος.
Θέμα 9ο : Έγκριση παραχώρησης του διατηρητέου κτιρίου του Ρολογιού στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ασπροπύργου. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Π.Κ.Δ.Α. , κ. Μελέτιος Μπουραντάς.
Θέμα 10ο : Λήψη απόφασης για: α)Την έγκριση μετάβασης του Δημάρχου, κ. Νικόλαου Μελετίου, στο 14ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (20 & 21 Απριλίου 2018-Διδυμότειχο), β)Την έγκριση διενέργειας της δαπάνης για την κάλυψη των εξόδων μετάβασης του Γενικού Γραμματέα του Δήμου και γ) Την διάθεση πίστωσης συνολικού ποσού 752,70€. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
Θέμα 11ο : Έγκριση χορήγησης αναστολής έξι (6) μηνών για την εξόφληση των δόσεων της ρύθμισης επ` ονόματι Αντιγόνης Βρούβα, του Γεωργίου, με διαγραφή των σχετικών Χ.Κ., σύμφωνα με την υπ` αριθμ. 125/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ισίδωρος Τσίγκος.
Θέμα 12ο : Έγκριση χορήγησης αναστολής έξι (6) μηνών για την εξόφληση των δόσεων της ρύθμισης επ` ονόματι Περικλή Βρούβα, του Γεωργίου, με διαγραφή των σχετικών Χ.Κ., σύμφωνα με την υπ` αριθμ. 126/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ισίδωρος Τσίγκος.
Θέμα 13ο : Παραχώρηση του υπ` αριθμ. Ζ 1174 οικογενειακού τάφου στην κα VOSTRIKOVA NATALIYA, ΤΟΥ GENNADII ΚΑΙ ΤΗΣ VALENTINA. Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ισίδωρος Τσίγκος.
Θέμα 14ο : Έγκριση αιτημάτων χορήγησης Οικονομικών Ενισχύσεων – Επιχορηγήσεων. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Αντώνιος Καραμπούλας. Θέμα 15ο : ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΕΓΓΡΑΦΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ