ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Στο Δημαρχείο Ελευσίνας οι εταίροι του Erasmus+

Το Δημαρχείο Ελευσίνας επισκέφτηκαν οι εταίροι του προγράμματος Erasmus+ , τους οποίους και υποδέχτηκε ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Τσουκαλάς.

Πρόκειται για το πλαίσιο της 3ης διακρατικής συνάντησης του προγράμματος ERASMUS+ “ Art, Technology& Sport keep me bound to my school” που συντονίζει το 3ο Γυμνάσιο της Ελευσίνας και η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018.

Στόχος του Έργου είναι να παρακινήσει τους μαθητές να παρατείνουν την διαμονή τους στο σχολείο, εμπλέκοντας τους σε δραστηριότητες όπως η Τέχνη, η Τεχνολογία και ο Αθλητισμός.

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Τσουκαλάς υποδέχτηκε τους εταίρους του προγράμματος από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Λιθουανία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Εσθονία.

Η κ. Λέλα Γολικίδου, υποδιευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Ελευσίνας, έκανε μια παρουσίαση του προγράμματος στον κ.Δήμαρχο και στην συνέχεια ο κ. Δήμαρχος δέχτηκε ερωτήσεις από τους εταίρους σχετικά με τα σχολεία στην πόλη μας.

Τέλος, ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην διεξαγωγή του προγράμματος, μια μελλοντική συνεργασία και αντάλλαξε δώρα με τους εταίρους.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ