ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Συζητήθηκε η ένταξη του αρχαιολογικού χώρου Ελευσίνας στα προστατευόμενα μνημεία της UNESCO

Στη συνάντηση εκπροσώπου της UNESCO, Χ. Μπουλακάκη, με την εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλο σε θέματα τουρισμού, Ε. Δημοπούλου Ε.

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπου της UNESCO, Κας Μπουλακάκη Χριστίνας, κατόπιν πρωτοβουλίας της εντεταλμένης Περιφερειακής συμβούλου σε θέματα τουρισμού, Κας Δημοπούλου Ελένης, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Βασιλείου Γιάννη.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο την ενδυνάμωση του μνημονίου συνεργασίας, της UNESCO με την Περιφέρεια Αττικής, με σκοπό την προβολή και στήριξη της υποψηφιότητας της πόλης της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2021.

Επίσης συζητήθηκε η συμμετοχή της Ελευσίνας στα δίκτυα πόλεων της UNESCO – σε θέματα «Learning» και «Creativeindustry» – καθώς και η διαδικασία ένταξης του αρχαιολογικού χώρου της Ελευσίνας στα προστατευόμενα μνημεία της UNESCO.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ως εκπρόσωπος του Δήμου Ελευσίνας και του ELEUSIS21, κ. Καμπάνης Γαβριήλ, Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. Ελευσίνας.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ