ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Συλλογή  και διανομή  σχολικών ειδών από το Δήμο Ελευσίνας

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού  του Δήμου Ελευσίνας, ανακοινώνει ότι ύστερα από τις ευγενικές χορηγίες και την εθελοντική συνεισφορά των δημοτών, των φορέων και των βιβλιοπωλείων του Δήμου, είναι στην ευχάριστη θέση, να πραγματοποιήσει διανομή σχολικών ειδών για το σχολικό έτος 2019-2020.
Πρόκειται για μια δράση αλληλεγγύης, που αποσκοπεί στη βοήθεια οικογενειών, που αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, στη διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 70 από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρα 07:30 π.μ. – 03:00 μ.μ.
Απαραίτητα δικαιολογητικά:  εκκαθαριστικό σημείωμα έτους 2018,  Βεβαίωση Φοίτησης,  Απόφαση επιμέλειας / ορισμός νόμιμου αντιπροσώπου

Συλλογή σχολικών ειδών

Επίσης η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας, για ακόμα μία χρονιά συγκεντρώνει σχολικά είδη για να δοθούν σε μαθητές που οι οικογένειές τους  αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια έτσι ώστε και αυτή τη χρονιά να γεμίσει χαμόγελα η σχολική τσάντα!
Η Συλλογή των σχολικών πραγματοποιείται καθ΄ όλη  την διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου 2019 από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας, στην διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 70  στο ισόγειο, και ώρες 07:30 π.μ – 03:0 μ.μ.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!