ΤΟΠΙΚΑ

Συμβάσεις με 2 ΚΟΙΝΣΕΠ θέλει να συνάψει ο δήμος Ελευσίνας

dimarxeio eleusinas 1Για σημερα στις 8:30 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας, το οποίο καλείται να αποφασίσει για τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ του Δήμου και ΚΟΙΝΣΕΠ , καθώς και να μελετήσει αιτήματα των παρατάξεων «Ενεργή Συμπολιτεία» για τις Αξιολογήσεις Εργαζομένων και «Λαϊκή Συσπείρωση » για τον Οικονομικό έλεγχο των Πολιτικών Κομμάτων. Παραθέτουμε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση Ισολογισμού Του Δήμου για το έτος 2012

Λήψη απόφασης για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της ΚΟΙΝΣΕΠ ECO-ORAMA, για βελτιστοποίηση διαχείρισης του Δημοτικού Κ.Δ.Α.Υ

Λήψη απόφασης για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της ΚΟΙΝΣΕΠ Ελευσίς για βελτίωση και Ενίσχυση Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΣΑ Έγκριση Προγράμματος Προστασίας και Στείρωσης Αδέσποτων ζώων για το έτος 2015 Τροποποίηση της υπ’αρ 195/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί εγκρίσεως προσκύρωσης έκτασης του Δήμου, στην περιοχή «Πάτημα» Μαγούλας Λήψη απόφασης επί αιτήματος Ε.Π.Ε.Κ.Α., για παραχώρηση Κοινόχρηστου χώρου Συζήτηση επί αιτήματος της Δημοτικής Παράταξης «Ενεργή Συμπολιτεία» για τις Αξιολογήσεις Εργαζομένων Συζήτηση επί αιτήματος της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση » για τον Οικονομικό έλεγχο των Πολιτικών Κομμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ