ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Συμμετοχή του Θριασίου Εμπορευματικού Κέντρου στην έκθεση Logistics & Εφοδιαστική Αλυσίδα

Η ΘΕΚ Α.Ε., η εταιρεία που θα αναπτύξει το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο, παρουσιάζει το έργο στο πλαίσιο της έκθεσης Logistics & Εφοδιαστική Αλυσίδα, που θα γίνει στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στις 9-11/11/2019.

  • Το περίπτερο του Θριασίου είναι το C33 στο Hall 3.

Το Εμπορευματικό Κέντρο που θα κατασκευαστεί στο Θριάσιο αναμένεται να αναβαθμίσει συνολικά τη θέση της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή αγορά των logistics.

Οι διαθέσιμοι στεγασμένοι χώροι, συνολικού εμβαδού 235.000 τ.μ., θα είναι οι μεγαλύτεροι στη χώρα και θα μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη αποθήκευσης (από θερμοκρασία περιβάλλοντος μέχρι κατάψυξη). Επιπροσθέτως, το Κέντρο θα εξυπηρετείται μέσω της άμεσης σύνδεσής του με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, τον εθνικό αυτοκινητόδρομο καθώς και μέσω της πρόσβασης στο διευρωπαϊκό δίκτυο μεταφορών (ΤΕΝ-Τ), ενώ μεγάλης σημασίας είναι η θέση του δίπλα στον Πειραιά, το σημαντικότερο εμπορικό λιμάνι της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της Μεσογείου.

  • Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο (ΘΕΚ) Α.Ε.

Η Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο Α.Ε. (ΘΕΚ Α.Ε.) είναι εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2018 από τις ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε. (80%) και Goldair Cargo Α.Ε. (20%). Η εταιρεία έχει αναλάβει, μέσω Σύμβασης Παραχώρησης με την ΓΑΙΑΟΣΕ, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τη χρηματοδότηση, την εκμετάλλευση και τη λειτουργία του Εμπορευματικού Κέντρου Θριασίου πεδίου, στην περιοχή του Θριασίου Αττικής, για 60 έτη. Το εμπορευματικό κέντρο που θα κατασκευαστεί στο Θριάσιο, προϋπολογισμού € ~160 εκατ. αμιγώς ιδιωτικής χρηματοδότησης και με συνολικό καθαρό εμβαδόν στεγασμένων χώρων 235 χιλ. μ2, βρίσκεται σε κομβικό γεωγραφικό σημείο, έχοντας άμεση πρόσβαση στο εθνικό οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο και όντας εξαιρετικά κοντά στο εμπορευματικό λιμάνι του Πειραιά. Θα παρέχονται επίσης μία σειρά από υπηρεσίες, όπως τελωνείο, τράπεζα, χώροι στάθμευσης Ι.Χ. και βαρέων οχημάτων, πρατήριο καυσίμων, συνεργείο φορτηγών, εστιατόριο, καθαρισμός, security.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ