ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Αυγενάκη – Κώτσηρα με φόντο τις αθλητικές υποδομές της Δυτικής Αττικής

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη είχε ο βουλευτής Δυτικής Αττικής της ΝΔ, κος. Γιώργος Κώτσηρας, με θέμα την βελτίωση των αθλητικών υποδομών της Δυτικής Αττικής.

Με το πέρας της συνάντησης, ο κος Κώτσηρας δήλωσε:

«Συναντήθηκα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Λ. Αυγενάκη Λευτέρης Αυγενάκης και συζητήσαμε για έργα και δράσεις που θα αναβαθμίσουν το αθλητικό περιβάλλον της Δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκα για την πορεία των έργων του ΠΔΕ, όπως:

Για τον Δήμο Ελευσίνας – Αντικατάσταση πλαστικού τάπητα βοηθητικού γηπέδου, για τον Δήμο Μεγαρέων – Κατασκευή αθλητικού δαπέδου στον αύλειο χώρο στο Γυμνάσιο Περάμου, καθώς και για την κατασκευή γηπέδου 5χ5 στη ΔΕ Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής και κατασκευή γηπέδου 5χ5 στη ΔΕ Φυλής του Δήμου Φυλής.

Συζητήθηκε η πορεία των έργων των Δήμων της Δυτικής Αττική που υπάγονται στο πρόγραμμα “Φιλόδημος”.

Επίσης, αναφερθήκαμε στη δυνατότητα διοργάνωσης δράσεων στη Δυτική Αττική στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε αθλητικά», όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοιού, καθώς και σε ευρύτερες ενέργειες που θα ενισχύσουν τις αθλητικές υποδομές της περιοχής στο μέλλον.

Ο αθλητισμός είναι βασικό συστατικό για την ευημερία των κοινωνιών και την υγιή διαβίωση των πολιτών. Οφείλει να αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας η στήριξη των πρωτοβουλιών που συνδράμουν στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών.»

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ