ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Ασπροπύργου με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Ε.

«Επι τάπητος» ο αποχαρακτηρισμός και την παραχώρηση προς χρήση χώρων του παράκτιου μετώπου

Τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου συνάντησε στο γραφείο του τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας, κ. Γεώργιο Κουμπέτσο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Απόστολο Καμαρινάκη.

Στη συνάντηση αυτή, ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Μελετίου έθεσε υπόψη του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου του Ο.Λ.Ε., τα θέματα που εκκρεμούν με τον Οργανισμό και συγκεκριμένα με την υλοποίηση των προτάσεων του Δήμου Ασπροπύργου, για τον αποχαρακτηρισμό και την παραχώρηση προς χρήση χώρων του παράκτιου μετώπου που εγκρίθηκαν με σχετικές αποφάσεις του Ο.Λ.Ε.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ανέπτυξε τις προτάσεις του για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου, προτείνοντας τη δημιουργία μαρίνας, τη δυνατότητα λειτουργίας υδατοδρομίου καθώς και την αξιοποίηση του χωροταξικού πλεονεκτήματος του παραλιακού μετώπου Ασπροπύργου, με το σχεδιασμό δράσεων στη ζώνη χονδρεμπορίου. Τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος, εξέφρασαν τη θετική τους άποψη για τις προτάσεις αυτές διαβεβαιώνοντας τον Δήμαρχο ότι, κάθε ενέργεια του Ο.Λ.Ε. θα προϋποθέτει τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας όπως αυτή θα εκφράζεται από τη Δημοτική Αρχή.
Συμφωνήθηκε, η συμμετοχή αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου, σε κοινή ομάδα εργασίας με τον Ο.Λ.Ε. και τους λοιπούς Δήμους.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ