ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΦΥΛΗ

Συνάντηση εργασίας Κοσμόπουλου, Μελετίου και Παππού με τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και συζητήθηκαν, από όλες τις πλευρές προτάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων τους. 

Συνάντηση εργασίας Αντιπεριφερειάρχη,  Δημάρχων Φυλής και Ασπροπύργου, με τον  Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019, στο γραφείο του Προέδρου του Πράσινου Ταμείου κ. Ευσταθίου Σταθόπουλου. Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης  Δυτικής Αττικής, κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Παππούς.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και συζητήθηκαν, από όλες τις πλευρές προτάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων τους.

Ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου, παρουσία των Διοικητικών Υπευθύνων ενημέρωσε για τις εκκρεμότητες σε προγράμματα παρελθόντων ετών του Ταμείου.  Στο διάλογο που ακολούθησε, ο Αντιπεριφερειάρχης και οι Δήμαρχοι διατύπωσαν προτάσεις και έθεσαν σχετικά αιτήματα στον Πρόεδρο. Ο κ. Σταθόπουλος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στις προτάσεις των Δημάρχων, στο πλαίσιο των από κοινού δυνατοτήτων, αλλά και στον σχεδιασμό προγραμμάτων για την αντιμετώπιση κοινών περιβαλλοντικών προκλήσεων.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ