ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Π. Σκουρλέτη με την Γ. Κριεκούκη

Η δήμαρχος έθεσε στον υπουργό το θέμα των συμβασιούχων καθαριότητας, τις αυξημένες αναάγκες του τομέα της Πολιτικής Προστασίας, λόγω της μεγάλης έκτασης του δήμου, καθώς και ζητήματα οικονομικής φύσεως

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε χθες 4 Ιανουαρίου 2017, με την Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας, Ιωάννα Κριεκούκη. Στη συνάντηση τέθηκαν, από την πλευρά της Δημάρχου, και συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών, με έμφαση στα οικονομικά του Δήμου, στις ανάγκες προσωπικού, στη διαχείριση των συμβασιούχων καθαριότητας, στις απαιτήσεις του τομέα της Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε στις θέσεις του υπουργείου για τα ζητήματα τηςΤοπικής Αυτοδιοίκησης και εξέφρασε τη διάθεσή του να εξετάσειτα ειδικότερα θέματα που απασχολούν τονΔήμο, έχοντας επίγνωση της ευρύτερης σημασίας ορισμένων από αυτών, καθώς συναντώνται σε πολλούς Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με συνέπεια να απαιτούνται συνολικές παρεμβάσεις.

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. για τη φοίτηση παιδιών προσφύγων από τη δομή Ελευσίνας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας

Συνεδριάζει σήμερα και ώρα 18:00 με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος τοΔημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας -Ειδυλλίας για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη φοίτηση παιδιών προσφύγων του Hot Spot του Δήμου Ελευσίνας στο 3Ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα λόγω επανέναρξης της λειτουργίας των σχολείων στις 9/1/2017.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ