ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Συνάντηση της Δημοτικής Αστυνομίας Ελευσίνας με τον Αντιπεριφερειάρχη Λ. Κοσμόπουλο

Τονίσθηκε η ανάγκη για ενίσχυση της Υπηρεσίας με έμψυχο δυναμικό καθώς δεν επαρκεί για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών της πόλης

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλο πραγματοποίησαν στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας Ελευσίνας, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την υπηρεσία καθώς και τρόπους με τους οποίους η Περιφέρεια μπορεί να συνδράμει με στόχο την τάχιστη επίλυσή τους.

Ενδεικτικά συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Αστυνόμευση, τη Πολιτική Προστασία ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε από τον Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Σεμερτζίδη Χαράλαμπο στο κυκλοφοριακό ζήτημα της πόλης αυτό το “βραχνά ” όπως ανέφερε όπου συζητήθηκε η πρόταση του για την επικείμενη συνάντηση με τους εμπόρους και ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος με παρουσία του Δημάρχου, συγκοινωνιολόγου και άλλων θεσμικών παραγόντων με στόχο την από κοινού επίλυση του μεγάλου αυτού προβλήματος που ταλανίζει καθημερινά τους πολίτες.
Ακόμη τόνισε την ανάγκη για ενίσχυση της Υπηρεσίας με έμψυχο δυναμικό καθώς δεν επαρκεί για τη κάλυψη των τρεχουσών αναγκών της πόλης πόσο μάλλον εν όψει Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Ευχαριστούμε τον κ. Κοσμόπουλο για την άμεση ανταπόκριση καθώς και για το ζήλο που επέδειξε να βοηθήσει στο βαθμό που του επιτρέπεται από τη θέση που πρεσβεύει.”

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ