ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Συνάντηση Τσίπρα-Αποστολάκη με θέμα την τύχη των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον ΥΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη, το απόγευμα, με κορυφαίο αν όχι μοναδικό θέμα στην ατζέντα, τα ναυπηγεία Ελευσίνας.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πλέον ούτε λεωφορεία να τους μεταφέρουν στα Ναυπηγεία, αφού η εταιρεία από την οποία νοίκιαζαν διέκοψε τη συνεργασία με τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, λόγω χρεών που πληροφορίες λένε ότι είναι πολλές χιλιάδες ευρώ.

Οι εργαζόμενοι ζητούν από το ΠΝ να τους δοθεί ένα ποσό ως βοήθημα για το Πάσχα, κάτι που εξετάζεται από την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

Όσο για την ολοκλήρωση του έργου των πυραυλακάτων δεν υπάρχουν νεότερα.

Μόνη λύση εκτιμούν στο ΥΠΕΘΑ να εμφανιστεί νέος επενδυτής. Αυτή τη στιγμή η μοναδική πρόταση που υπάρχει είναι αυτή από το επιχειρηματικό σχήμα της ONEX που διαχειρίζεται το Νεώριο. Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει διάθεση για να αναλάβει τα Ναυπηγεία Ελευσίνας ,αλλά με τίμημα που δεν θα ξεπερνά τα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Στη συνάντηση Τσίπρα-Αποστολάκη θα αναζητηθεί για μία ακόμη φορά λύση στο πρόβλημα. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να βρεθεί. Και για τους εργαζόμενους, αλλά και για το Πολεμικό Ναυτικό που αναμένει χρόνια τώρα τις πυραυλακάτους.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ