ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Ελευσίνας

Απόψε Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:30 θα συνεδριάσει το Δ.Σ. Ελευσίνας για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση της υπ.αριθμ. 273/18 προηγούμενης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

2. Λήψη απόφασης για την σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ελευσίνας και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΕΛΙΞ – Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας-.

3. Λήψη απόφασης για την παράταση μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση του Συμβουλευτικού Σταθμού ΚΕΘΕΑ – ΝΟΣΤΟΣ.

4. Λήψη απόφασης για διαγραφή αξιώσεων κατά του Δήμου που έχουν υποπέσει σε παραγραφή Μητρώο Δεσμεύσεων.

5. Λήψη απόφασης για την ανάγκη εκτέλεσης του έργου: « Μελέτη αποπεράτωσης του Β’ δικτύου αποχέτευσης λυμάτων της Κάτω Ελευσίνας». 6. Έγκριση μελέτης και τρόπος εκτέλεσης του έργου: « Κατασκευή νέου χώρου πολιτισμού στο Ο.Τ. 162 επί της οδού Δαρδανελίων της Δ.Ε. Ελευσίνας».

7. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της υπηρεσίας με θέμα: « Υπηρεσίες ευπρεπισμού καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων – αποψίλωση ξερών χόρτων – αποκομιδή και κομποστοποίηση πρασίνου» του Δήμου Ελευσίνας για το ο.ε. 2018.

8. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της προμήθειας « Προμήθεια δύο (2) απορριμματοδεκτών συμπίεσης ( press containers) 14m3 με ηλιακή ενέργεια» του Τμήματος Κίνησης και Συντήρησης Οχημάτων και Λοιπού Μηχ/κού Εξοπλισμού του Δήμου Ελευσίνας για το ο.ε. 2018.

9. Λήψη απόφασης για την ανάγκη συνδιοργάνωσης διήμερης εκδήλωσης με τον Σύλλογο Χιωτών Ελευσίνας « ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ» για την πανήγυρη προς τιμήν της προστάτιδας του Συλλόγου με καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Πλατεία Χιωτών .

10. Λήψη απόφασης για την υπαγωγή σε ρύθμιση της εταιρείας ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ Α.Ε. (κωδ. Οφειλέτη 16897). 1

1. Λήψη απόφασης για την έγκριση των πρωτοκόλλων παραλαβής υλικών προμηθειών & παραλαβή των αντικειμένων των συμβάσεων γενικών υπηρεσιών.

12. Διαγραφές οφειλών τέλους ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ