ΤΟΠΙΚΑ

"Επι τάπητος" προσλήψεις 139 μόνιμων υπαλλήλων και 127 "8μηνων" στην Περιφέρεια Αττικής

"Επι τάπητος" προσλήψεις 139 μόνιμων υπαλλήλων και 127 "8μηνων" στην Περιφέρεια ΑττικήςΤο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Αναλυτικά θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Συμπλήρωση της αριθμ. 387/2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου περί πρόσληψης 139 μόνιμων υπαλλήλων διαφόρων κλάδων και κατηγοριών στην Περιφέρεια Αττικής. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Τασούλη – Γεωργιάδου)

2. Λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος πρόσληψης προσωπικού 127 ατόμων (8μηνα) με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το έτος 2015 και έγκριση σχετικής δαπάνης. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Τασούλη – Γεωργιάδου)

3. Κλείσιμο μη κινούμενων τραπεζικών λογαριασμών που τηρούνται στην EUROBANK βάσει της υπ’ αριθμ. 1245/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

4. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για προμήθειες οικονομικού έτους 2015 της Περιφέρειας Αττικής. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

5. Ορισμός νέων μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σε Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του (Δήμου Μεταμόρφωσης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Βελτίωση τμημάτων οδοστρώματος διαφόρων δρόμων του (Δήμου Μεταμόρφωσης». (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

6. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ποσού 4.166 € για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής ως εταίρου στην υποβολή πρότασης στο Eυρωπαϊκό πρόγραμμα COS-TOUR-2015-3-04: Supporting Competitive and Sustainable Growth in the Tourism Sector, (COSME) και στη Θεματική 3: Eνίσχυση της τουριστικής
προσβασιμότητας-βελτίωση των υπηρεσιών για τουρίστες με ειδικές ανάγκες πρόσβασης, με τίτλο «Καινοτόμοι προορισμοί στην Προσβάσιμη «Ευρώπη για Όλους» (IDEA)» και επικεφαλής εταίρο το Παν/μιο Πατρών-Εργαστήριο Τεχνικής Μηχανικής και Ταλαντώσεων. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Α. Θανοπούλου)

7. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης ποσού 6.000€ (πλέον ΦΠΑ) για μετακινήσεις εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων, υπαλλήλων και του επιστημονικού συμβούλου της (Δ/νσης Τουρισμού στα νησιά της Περιφέρειας Αττικής. (Εισηγήτρια η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ε. Δημοπούλου)

8. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Ολοκλήρωση ημιδιανοιχθέντος τμήματος Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Αιγάλεω (ΔΠΛΑ)», στην περιοχή Σκαραμαγκά, στους πρόποδες του υψώματος Καψαλώνα, στο Δήμο Ασπροπύργου, στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

9. Ορισμός μέλους του Περιφερειακού Συμβουλίου με τον αναπληρωτή του για τη γνωμοδοτική επιτροπή ελέγχου του άρθρου 3 παρ. 2 του ν. 2734/1999, για τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Μαντάς)

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ