ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Συνεδριάζει  το Δημοτικό Συμβούλιο Ελευσίνας – Αναλυτικά τα Θέματα

Σήμερα 15 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η 23η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας για τη σηζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή – Ορισμός αντιπροσώπου του Δήμου Ελευσίνας για να τον εκπροσωπήσει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνας με διακριτικό τίτλο: «ELEUSIS 2021».
2. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου περί χρηματοδότησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας από το Δήμο μας μηνός Μαϊου 2019 του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης.
3. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου περί χρηματοδότησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας από το Δήμο μας μηνός Ιουνίου 2019 του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης.
4. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων έτους 2018 και της έκθεσης πεπραγμένων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας.
5.Έγκριση της απαλλαγής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας αλλά και των ελεγκτών από πάσης φύσεως ευθύνης αποζημιώσεως, βάσει των διατάξεων του Ν. 3463/2006 και τους Ν. 2190/1920, η οποία καθίσταται ανίσχυρη κατά τις περιπτώσεις του άρθρου 22α του Ν. 2190/1920. 6.Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. του έργου: «Κατασκευή πεζοδρομίων στη Δ.Ε. Ελευσίνας».
7.Έγκριση του 3ου Α.Π.Ε. του έργου: «Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων Δ.Ε. Ελευσίνας 2017».
8.Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις Οδών 2017». 9.Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης εργασιών του έργου: «Κατασκευή Διακλαδώσεων Αποχέτευσης στην Κάτω Ελευσίνας». 10.Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Αποκαταστάσεις οδών από πλημμύρα στη Δ.Ε. Μαγούλας»
11. Έγκριση πρακτικών κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής παραλαβής πρωτοκόλλου αφανών εργασιών (ΠΠΑΕ) του έργου: «Προστασία επικινδύνως ετοιμόρροπου πρανούς σε όχθη Σαρανταπόταμου».
12. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση οδών στις Δ.Ε. Ελευσίνας – Μαγούλας (Σ) (αυτεπιστασία), προμήθεια ασφαλτομίγματος και εκμίσθωσης μηχανημάτων».
13. Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου Ελευσίνας ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα URBACT III (2014-2020) με τίτλο: “Urban Energy Pact” – Urb – En Pact.
14. Λήψη απόφασης για την παράταση της σύμβασης που αφορά στις «Λοιπές πρόσθετες παροχές (παστεριωμένο γάλα) 2017-2018».
15. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την πρόταση για Λειτουργία παραρτημάτων Νηπιαγωγείων του Δήμου Ελευσίνας.
16. Λήψη απόφασης για την υπαγωγή σε ρύθμιση της εταιρείας Χαλυβουργική Α.Ε. (κωδικός οφειλέτη 16897).
17. Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής προστίμου.
18. Μερική ανάκληση της υπ’ αριθμ. 283/19 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
19. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό αμοιβής του Δικηγόρου Κων/νου Μαυροειδή για την εκπροσώπηση του Δ/ντή της Υπηρεσίας Δόμησης κ. Θεοφάνη Δάλμα.
20. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό αμοιβής της Δικηγόρου Ελισάβετ Παραστρατίδη αναφορικά με το χειρισμό δώδεκα (12) προσφυγών, τις οποίες κατέθεσε η εταιρεία «Nikolidakis Group Α.Ε.» κατά του Δήμου Ελευσίνας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ