ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Συνεργασία του ΔΕΔΔΗΕ – Δήμου Μάνδρας για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ για την κατασκευή αντιπυρικών ζωνών, καθώς και αναβάθμιση του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας σε συγκεκριμένα σημεία, με στόχο την ενίσχυση της ανθεκτικότητάς του σε ακραία καιρικά φαινόμενα συμφωνήθηκε σε συνάντηση που είχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Διαχειριστή Αναστάσιος Μάνος, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου Ηρακλής Μενεγάτος και ο Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών Κωνσταντίνος Αγαθάκης με το Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας Χρήστο Στάθη και τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Κολοβέντζο.

Στόχος της συνάντησης ήταν ο από κοινού σχεδιασμός για την πρόληψη και την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, με ιδιαίτερη έμφαση στις ευάλωτες περιοχές του Δήμου, που τα τελευταία χρόνια έχουν δεχθεί πολλαπλά πλήγματα κυρίως από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ κ. Μάνος δήλωσε σχετικά: «Ο συντονισμός, η βέλτιστη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, η υλοποίηση δράσεων προληπτικού χαρακτήρα και τα αυξημένα επίπεδα ετοιμότητας, συμβάλλουν καταλυτικά στη μείωση του κινδύνου και των επιπτώσεων από την εκδήλωση έκτακτων φαινομένων. Ο ΔΕΔΔΗΕ επιδιώκει στενή συνεργασία με όλους τους φορείς σε περιοχές της χώρας μας που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από φυσικές καταστροφές».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ