ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη λειτουργία των ναυπηγείων Ελευσίνας

Κατόπιν ενημέρωσης για την πορεία λειτουργίας των δύο θυγατρικών εταιριών του Ομίλου, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Νεώριον αποφάσισε ομόφωνα να συνεχιστούν οι απαιτούμενες προσπάθειες για την απρόσκοπτη λειτουργία των ναυπηγείων.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας «ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» έλαβε χώρα την 14η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ.μ. με ποσοστό απαρτίας 67,82% επί του συνόλου του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και παρόντες μετόχους ανερχόμενους σε δεκαπέντε.

Κατόπιν ενημέρωσης για την πορεία λειτουργίας των δύο θυγατρικών εταιριών του Ομίλου, αποφασίστηκε ομοφώνως να συνεχιστούν οι απαιτούμενες προσπάθειες για την απρόσκοπτη λειτουργία της θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου με την επωνυμία «ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΕ» και για τη μεταβίβαση της έτερης θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου με την επωνυμία «ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΚΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΡΟΥ ΑΕ».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ