ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΝΔΡΑ

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες στήριξης των πλημμυροπαθών της Δυτικής Αττικής

Συμβουλευτικές υπηρεσίες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες ενίσχυσης – στήριξης των πλημμυροπαθών στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, με δράσεις σε πολλά επίπεδα.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο των δράσεων που έχει ήδη εξαγγείλει η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, καλούνται οι πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας ώστε να λαμβάνουν – χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση – συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη, προκειμένου να ενημερωθούν για να αντιμετωπίσουν ζητήματα, όπως:

  • Χρέη προς τις Τράπεζες
  • Χρέη προς το Δημόσιο και στα Ασφαλιστικά Ταμεία
  • Χρέη προς το Δήμο ή άλλους φορείς
  • Υπαγωγή στις διατάξεις του Ν.3869/2010 (Ν.Κατσέλη) για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά
  • Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών επιχειρήσεων
  • Αποζημίωση ζημιών από τα ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικιών, αυτοκινήτων και λοιπών περιουσιακών στοιχείων

Το σύνολο των υπηρεσιών στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας παρέχονται στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας κάθε Δευτέρα από τις 10:00 έως τις 16:00 και Πέμπτη από τις 14:00 έως τις 18:00, με έναρξη την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για να αποφευχθεί τυχόν μεγάλη αναμονή μπορείτε να ενημερώνεστε και να κλείνετε ραντεβού στη γραμματεία του Εργατικού Κέντρου από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 16:00. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 5546321, 210 5546237».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ