ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Συνοδεία αστυνομικών οι διακοπές παράνομων ηλεκτρικών συνδέσεων στον Ασπρόπυργο

Αντί οι αστυνομικοί να βρίσκονται στους δρόμους σε μια προσπάθεια πάταξης της παραβατικότητας στην περιοχή που έχει χτυπήσει «κόκκινο», αναγκάζονται να επιβλέπουν τους υπαλλήλους τους ΔΕΔΔΗΕ, όταν προχωρούν σε διακοπή των ρευματοκλοπών, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος επίθεσης από Ρομά που αντιδρούν

Συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της ασφάλειας, ακόμη και… ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούνται οι διακοπές παράνομων παροχών της ΔΕΗ, στις οποίες προχωρούν κυρίως Ρομά, σε καταυλισμούς του Ασπροπύργου.

Έτσι λοιπόν, αντί οι αστυνομικοί να βρίσκονται στους δρόμους σε μια προσπάθεια πάταξης της παραβατικότητας στην περιοχή που έχει χτυπήσει «κόκκινο», αναγκάζονται να επιβλέπουν τους υπαλλήλους τους ΔΕΔΔΗΕ, όταν προχωρούν σε διακοπή των ρευματοκλοπών, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος επίθεσης από Ρομά που αντιδρούν. Τέτοιου τύπου επιχειρήσεις βαφτίζονται «εξορμήσεις» και γίνονται κυρίως στον οικισμό της Νέας Ζωής.

Όπως σημειώνουν αστυνομικοί, «είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία για τυχόν επίθεση στους 5-6 υπαλλήλους του διαχειριστή του συστήματος, αλλά από την άλλη, το να συμμετέχουν σε τέτοιες ενέργειες 8 και 10 αστυνομικοί, είναι τουλάχιστον υπερβολή».


Μιχάλης Τεζάρης / newpost

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ