ΤΟΠΙΚΑΣΠΟΡΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑΧΑΪΔΑΡΙ

Σχολικός αγώνας στο Χαϊδάρι συνεχίστηκε στο αστυνομικό τμήμα

Προσαγωγές μαθητών που θέλησαν να πάρουν... εκδίκηση με συνθήματα στους τοίχους του σχολείου

Απρόσμενη εξέλιξη είχε ποδοσφαιρική αναμέτρηση για το σχολικό πρωτάθλημα στο Χαϊδάρι.

Το ματς… συνεχίστηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου κατέληξαν μαθητές του 2ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου, οι οποίοι αποφάσισαν χθες το βράδυ να γράψουν συνθήματα στους τοίχους του 1ου Γυμνασίου.

Μετά των μεταξύ των δύο Γυμνασίων ποδοσφαιρικό αγώνα, μαθητές από το 2ο, βρέθηκαν χθες στο βράδυ στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημεριδας «ΦΩΣ των σπορ» προσπάθησαν να γράψουν συνθήματα στους τοίχους. Έγιναν όμως αντιληπτοί από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Περίπου είκοσι μαθητές βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο σχολείο και η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές. Βέβαια λίγο αργότερα όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι αφού φυσικά ειδοποιήθηκαν οι γονείς τους. Οι τελευταίοι προσφέρθηκαν να αποκαταστήσουν άμεσα τις όποιες φθορές έχουν γίνει όμως δεν θα χρειαστεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο λόγος είναι ότι για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα και ο Δήμος Χαϊδαρίου, ο οποίος και ανέλαβε την αποκατάσταση.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ