ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Σύγχρονος εξοπλισμός για την Καθαριότητα του Δήμου Ασπροπύργου

Την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020 ένα νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο παραδόθηκε στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ασπροπύργου παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδη.

Σύγχρονος εξοπλισμός για την Καθαριότητα του Δήμου Ασπροπύργου

Πρόκειται για ένα τελευταίας τεχνολογίας, ευρωπαϊκών προδιαγραφών όχημα, τύπου πρέσας χωρητικότητας 12m3,  με σύστημα ανύψωσης κάδων, κινητήρα νέας τεχνολογίας EURO 5, ενώ διαθέτει ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας διασφαλίζοντας έτσι τις κατάλληλες συνθήκες εργασίες για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα.

 

Η Δημοτική Αρχή Ασπροπύργου καταβάλει καθημερινά προσπάθειες με σκοπό να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες που προκύπτουν στον τομέα της καθαριότητας και για αυτό εκσυγχρονίζει και αναβαθμίζει συνεχώς τον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα συνεργασίας και χρηματοδότησης μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II». Κύριο μέλημά της είναι η διασφάλιση της καθαριότητας και της υγιεινής των δημόσιων χώρων.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ