ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη Τούρκου στις Καστανιές Έβρου

Στη σύλληψη ενός Τούρκου στις Καστανιές Έβρου, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, προχώρησαν την Τετάρτη οι ελληνικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθείς εκτελούσε χωματουργικές εργασίες και φέρεται να πέρασε σε ελληνικό έδαφος. Οι έλληνες στρατιωτικοί συνέλαβαν τον Τούρκο, ο οποίος φορούσε πολιτικά ρούχα, και στη συνέχεια τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Ο συλληφθείς, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, οδηγούσε αγροτικό όχημα.Σύλληψη Τούρκου στις Καστανιές Έβρου

Νωρίτερα, φέρεται να προηγήθηκαν προς τον Τούρκο σήματα από το ελληνικό φυλάκιο, στα οποία ο ίδιος δεν υπάκουσε.

Αυτή τη στιγμή κρατείται στο στρατιωτικό φυλάκιο των Καστανιών, ενώ στο σημείο σπεύδουν στελέχη του στρατού και της αστυνομίας, προκειμένου να ενημερωθούν για την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι η σύλληψη έγινε πολύ κοντά στην περιοχή όπου έπεσαν στα χέρια τουρκικής περιπόλου οι δύο έλληνες στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης.

O συλληφθείς κατά δήλωσή του είναι τούρκος αγρότης και υπάλληλος του δήμου Αδριανούπολης. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, ο δήμαρχος Αδριανούπολης δήλωσε πως έχει συλληφθεί ένας εργάτης του δήμου και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να απελευθερωθεί.Σύλληψη Τούρκου στις Καστανιές Έβρου

Τα τουρκικά ΜΜΕ μάλιστα, τα οποία ασχολούνται εκτενώς με την υπόθεση, δημοσιεύουν το όνομα και φωτογραφία του τούρκου συλληφθέντα.Σύλληψη Τούρκου στις Καστανιές Έβρου

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ