ΕΛΛΑΔΑ

"Σύννεφα" από τα πόθεν έσχες δύο υπουργών

vouliΠονοκέφαλο προκαλούν στην κυβέρνηση τα σύννεφα στα πόθεν έσχες δύο υπουργών. Λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο κρας τεστ με τα πρώτα προαπαιτούμενα οι αποκαλύψεις της πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Δέσποινας Χαραλαμπίδου στο MEGΑ προκαλούν κυβερνητικούς τριγμούς. Σύμφωνα με τα όσα σημείωσε η κα Χαραλαμπίδου, ένας υπουργός φέρεται να είχε ξεχάσει να δηλώσει για τρία χρόνια ένα εκατ. ευρώ, κάτι το οποίο σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ έσπευσε να κάνει φέτος με συμπληρωματική δήλωση.

Πέραν τούτου, σύμφωνα με την κα Χαραλαμπίδου, έτερο στέλεχος της κυβέρνησης βάσει του πόθεν έσχες του φέρεται να έχει μετοχές σε εταιρία, πράγμα που απαγορεύεται για τους υπουργούς.

Εκτός αυτών, ακόμα ένας νυν και ένας πρώην βουλευτής φέρονται να έχουν εντοπιστεί με σοβαρές φορολογικές εκκρεμότητες.

Πάντως, από την πλευρά του, ο  Γιώργος Βαρεμένος που διαδέχθηκε την Δέσποινα Χαραλαμπίδου στο προεδρείο της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, δήλωσε άγνοια για το θέμα και υπογράμμισε ότι η πρώην επικεφαλής της Επιτροπής θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ