ΤΟΠΙΚΑΜΕΓΑΡΑ

Σύντομα η διάνοιξη του παράπλευρου δρόμου της Νέας Εθνικής Οδού – Λύση για τους κατοίκους του Λουτρόπυργου

Πολύ σύντομα βαίνει προς επίλυση ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που ταλαιπωρεί από χρόνια τους κατοίκους του Δήμου μας και ιδιαίτερα τους κατοίκους της περιοχής Λουτροπύργου.

Ύστερα από συνεχείς πιέσεις της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων, προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Κεντρικής Διοίκησης του Κράτους σε πολύ λίγο χρόνο θα δοθεί η καλύτερη λύση και δεν θα αναγκάζονται πλέον οι οδηγοί, που χρησιμοποιούν τον παράπλευρο δρόμο της Εθνικής, να διέρχονται μέσα από τον Λουτρόπυργο.

Με απόφαση – εισήγηση της Διεύθυνσης Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εγκρίθηκε από τη Διεύθυνση Απαλλοτριώσεων , Τοπογραφήσεων και Γεωπληροφορικής του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αριθμ. Απόφασης:5255/12.11.2015) η αναγκαστική απαλλοτρίωση, τμήματος της παράπλευρης οδού Νοτίως της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στο τμήμα, που διέρχεται από τον Λουτρόπυργο και οι φερόμενοι ως ιδιοκτήτες θα αποζημιωθούν με το ποσό των 233.613,25 Ευρώ το οποίο θα βαρύνει τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) της Γενικής Γραμματείας Υποδομών και Δικτύων. Επομένως σύντομα θα κατασκευαστεί το τμήμα του παράπλευρου της Εθνικής δρόμου, που για χρόνια παραμένει αδιάνοιχτο.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ