ΤΟΠΙΚΑΑΧΑΡΝΕΣ

Σ.Ε.Β.Α.: Παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Αχαρνών

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ

Ο Συνδεσμος Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αχαρνών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, στην Εφορία Αχαρνών, την Πέμπτη 25/10/2018 και πέτυχε συνάντηση με την Διευθύντρια της Υπηρεσίας.

Κατατέθηκε σχετικό υπόμνημα που ζητάει μεταξύ άλλων την κατάργηση της υπερφορολόγησης που υφίστανται οι μικροί έμποροι και μικροί επαγγελματοβιοτέχνες. Φορολόγηση από το πρώτο Ευρώ και πάνω από το 65 % του εισοδήματός των συναδέλφων, πηγαίνει σε φόρους και εισφορές.
«Τα ίδια τα μέτρα, που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ, δεν αφορούν τη μεγάλη πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων. Εξαιρούμαστε από την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος ενώ και η μείωση των φορολογικών συντελεστών από 29% σε 25% δεν αφορά τις ατομικές επιχειρήσεις, αλλά μόνο εταιρείες ( Α.Ε – Ε.Π.Ε κλπ.) Ακόμα και αυτή η ελάχιστη μείωση του ΦΠΑ μετατίθεται στις καλένδες του 2021. Απαιτήσαμε τα αιτήματά μας να φτάσουν στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, στην προϊστάμενη αρχή της ΔΟΥ Αχαρνών. Πήραμε την διαβεβαίωση ότι το υπόμνημά μας θα φτάσει στο Υπουργείο Οικονομικών. Όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να συσπειρωθούν γύρω από το σωματείο τους το Σ.Ε.Β.Α. και να παλέψουμε για να επιβάλουμε λύσεις. Καλούμε τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή, μαζί με υπόλοιπους τους αυταπασχολούμενους της Αττικής, την Τετάρτη 31 Οκτώβρη, στην πλατεία Κάνιγγος στις 7:00μ.μ
Το Δ.Σ»

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ