ΤΟΠΙΚΑ

Τακτοποιούνται οι εκκρεμότητες στο κατεστραμμένο δίκτυο φωτισμού σε Νέα Πέραμο και Μέγαρα

fota-dromouΎστερα από σχετικό διαγωνισμό που έγινε και ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο Δήμος Μεγαρέων προμηθεύτηκε μεγάλο αριθμό λαμπτήρων έτσι ώστε να τακτοποιηθούν οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν στον τομέα αυτό. Ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε για θέμα αυτό: «Υπήρχε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα τεράστιο θέμα για την αλλαγή λαμπτήρων στο Δημοτικό Δίκτυο τόσο στα Μέγαρα όσο και στη Νέα Πέραμο. Υπήρχαν διαρκώς παράπονα συμπολιτών, ότι ό Δήμος αδιαφορούσε για το πρόβλημα με τη δικαιολογία” ότι δεν υπάρχουν χρήματα”. Μπήκε τέλος σε αυτή την ιστορία. Στο εξής μόνο ο Δήμος προμηθεύεται και αλλάζει τις καμένες και τις κατεστραμμένες λάμπες». Ο κ. Ιερόθεος Πολυχρόνης, αρμόδιος για τα οικονομικά του Δήμου Μεγαρέων αναφέρει: « Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός που κάναμε για την προμήθεια λαμπτήρων και ο Δήμος ήδη προμηθεύτηκε 7000 λαμπτήρες διαθέτοντας ποσό 22.000 ευρώ.» Τέλος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος υπεύθυνος των εξωτερικών συνεργείων του Δήμου κ. Σταύρος Φωτίου διευκρίνησε ότι: «Εδώ και λίγες μέρες το προσωπικό του Δήμου προχωρεί κανονικά στην αντικατάσταση όλων των καμένων και κατεστραμμένων λαμπτήρων. Ηδη στην περιοχή της Νέας Περάμου κοντεύει να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα και στα Μέγαρα ξεκινήσαμε και προχωρούμε κανονικά. Το προσωπικό της Υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού είναι σε ετοιμότητα και παρεμβαίνει άμεσα.

Οποιος από τους συμπολίτες έχει πρόβλημα, μπορεί να απευθύνεται στο τηλέφωνο 22960 82 375 και η εξυπηρέτηση θα είναι άμεση.»

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ