ΤΟΠΙΚΑ

Τα παιδιά κατασκηνώνουν… στην Ελευσίνα

Τα παιδιά κατασκηνώνουν... στην ΕλευσίναΗ Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας οργανώνει την “Θερινή ολοήμερη κατασκήνωση μέσα στην πόλη”  για το 2015. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 5 εβδομάδων (από 22/6 έως και 24/7/2015) από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δημότες & κατοίκους του Δήμου Ελευσίνας, υλοποιείται από γυμναστές – παιδαγωγούς – ειδικούς καλλιτεχνικών και θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας, το 3ο Δημοτικό Ελευσίνας και το 1ο Δημοτικό Μαγούλας.

  Σε επιστολή του προς τους πολίτες ο Δήμαρχος Ελευσίνας αναφέρει: 

“Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας, οργανώνει επί σειρά ετών στο Δήμο μας τη θερινή Ολοήμερη κατασκήνωση μέσα στην πόλη για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.
Γνωρίζοντας ότι το καλύτερο μέσο επικοινωνίας για τα παιδιά είναι το ομαδικό παιχνίδι, επιδιώκουμε τη συνεύρεση των μικρών μας φίλων σε ένα ασφαλές και οικείο χώρο, γεμάτο ομαδικά παιχνίδια, πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, προσφέροντας τη δυνατότητα κοινωνικοποίησης, ποιοτικής διασκέδασης και χαλάρωσης μετά τη λήξη του σχολικού έτους.
Η θερινή ολοήμερη κατασκήνωση μέσα στην πόλη έχει ενταχθεί στις ετήσιες δράσεις του Δήμου μας και αποτελεί για τη Δημοτική Αρχή προτεραιότητα, δημιουργώντας έναν ακόμα ποιοτικό θεσμό για την πιο σημαντική πληθυσμιακή ομάδα του Δήμου μας – Τα παιδιά μας!
Περιμένουμε και φέτος το χαμόγελο των παιδιών της πόλης, που αποτελεί για εμάς δέσμευση για τη συνέχιση της “Θερινής ολοήμερης κατασκήνωσης μέσα στην πόλη”.

Οδηγίες καθως και σχετική αίτηση θα βρείτε στον επίσημο ιστότοπο www.elefsina.gr 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ