ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πρώτα ευρήματα της αυτοψίας στο σημείο του δυστυχήματος του Μαυρίκου

 Ίχνη διαρροής λαδιού κοντά στο σημείο όπου καταστράφηκε το τζιπ του Παναγιώτη Μαυρίκου στην Αττική Οδό, αλλά και σε πολύ μεγαλύτερη απόσταση, αλλά και διάφορα μικροαντικείμενα, εντόπισαν το πρωί οι εμπειρογνώμονες της οικογένειας μετά από δυόμιση ώρες έρευνας.

Όπως ανέφερε
ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας οι τεχνικοί σύμβουλοι επεξέτειναν την έρευνα σε πολύ μεγαλύτερο μήκος της οδού, σε 358 μέτρα. Σύμφωνα με δηλώσει τους, η πόρτα του οδηγού είχε ανοίξει 8 με 10 πόντους.Οι δύο εμπειρογνώμονες  (Νίκος Διαμαντής και Γιώργος Ραυτογιάννης) ερεύνησαν όλο το κομμάτι της Αττικής Οδού και περισυνέλεξαν διάφορα ευρήματα, τα οποία θα εξεταστούν σε δικά τους εργαστήρια, αλλά και στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ενώ μελέτησαν με πολλή προσοχή το τμήμα της τελευταίας διαδρομής του 42χρονου, προκειμένου να έχουν προσωπική άποψη και να την συγκρίνουν με τα βίντεο από τις κάμερες.Οι τεχνικοί σύμβουλοι θα έχουν μια συνολικότερη εικόνα μετά και από την εξέταση του αυτοκινήτου του 42χρονου εκδότη, την οποία θα κάνουν την ερχόμενη Τρίτη.

 

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ