ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τελετή λήξης Β´Κατασκηνωτικης περιόδου του Δήμου Ασπροπυργου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχια την Παρασκευή 14/7 στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του Δήμου Ασπροπύργου στα Βίλια, η γιορτή για τη λήξη της δεύτερης περιόδου. Η υπηρεσία των κατασκηνώσεων που προσφέρεται δωρεάν στους δημότες, με τη συμμετοχή 100 και πλέον παιδιών, σε κάθε μια από τις κατασκηνωτικές περιόδους.

«Ο Δημος Ασπροπύργου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φιλοξενεί ελληνόπουλα από τη Ρωσία, δημιουργώντας πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό» ανέφερε χαρακτηριστικά  ο Δήμαρχος  Νίκος Ι. Μελετίου.

Παροντες ήταν Γενικός Γραμματεας Απόδημου Ελληνισμού, του Υπουργείου Εξωτερικών ,κ . Μιχάλης Κόκκινος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ Πολιτισμού ο οποίος είναι κ ο καθ ύλην αρμόδιος για την εύρυθμη λειτουργία της δημοτικής κατασκήνωσης, κ. Σαββιδης Παντελης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Παπαδοπουλος Αναστάσιος, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχειρησης κα Μαυριδη Σοφια, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ Αντιπρόεδρος Κ.Ε.Δ.Α & Πρωτοβάθμιας Σχολ.Επιτροπης κ.Αντώνης Κοναξής, ο Εντεταλμενος Δημοτικος Συμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος,ο Διευθυντής Παιδείας κ.Βρουβας Κωνσταντίνος και πλήθος γονέων! 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ