ΤΟΠΙΚΑΧΑΪΔΑΡΙ

Τελος το Υποθηκοφυλακείο από το Χαϊδάρι, διαμαρτυρία Σελέκου

Επιστολή του δημάρχου Μιαχάλη Σελέκου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, για την μεταφορά του Υποθηκοφυλακείου της πόλης μας στο Περιστέρι.
Λάβαμε γνώση του Σχεδίου Νόμου για την Αναδιοργάνωση των Υποθηκοφυλακείων της Χώρας, στα πλαίσια της οποίας συστήνεται έμμισθο Υποθηκοφυλακείο Αθηνών Β΄ με έδρα το Περιστέρι, το οποίο περιλαμβάνει τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα – Ειδυλλία, Μέγαρα, Φυλή) και τον Δυτικό Τομέα Αθηνών (Δήμοι Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης και Χαϊδαρίου).
 
Ο σχεδιασμός αυτός πρακτικά σημαίνει ότι ο κάτοικος του Δήμου μας, που θα επιθυμεί για οποιοδήποτε λόγο να συναλλαχθεί με το Υποθηκοφυλακείο Χαϊδαρίου, θα πρέπει να μεταβεί στο Περιστέρι.
 
Το κόστος και ο χρόνος μετάβασης που θα απαιτείται, με δεδομένο ότι οι υφιστάμενες δημόσιες συγκοινωνίες είναι ανεπαρκέστατες, καθιστά προφανές ότι για μια φορά ακόμα, στο όνομα του ευέλικτου Κράτους, υποβαθμίζεται και συρρικνώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων Υπηρεσιών.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ