ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Την επισκευή του δημοτικού σταδίου Ασπροπύργου ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Γιάννης Βασιλείου:«Να βελτιωθεί η ασφάλεια των θεατών και να αναβαθμιστεί το γήπεδο ως βασική αθλητική υποδομή της πόλης»

Την επισκευή και συντήρηση του δημοτικού σταδίου του Δήμου Ασπροπύργου, με χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ από ιδίους πόρους της Περιφέρειας, ενέκρινε το Περιφερειακό συμβούλιο Αττικής στη σημερινή του συνεδρίαση (20/9).

Πρόκειται για το «μοναδικό Δημοτικό στάδιο που διαθέτει η πόλη», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου, χαρακτηρίζοντας «απολύτως απαραίτητες» τις παρεμβάσεις. «Κρίνεται αναγκαία», επισήμανε, η αποκατάσταση των φθαρμένων τμημάτων της κεντρικής κερκίδας , ώστε «να βελτιωθεί η ασφάλεια των θεατών και να αναβαθμιστεί το γήπεδο ως βασική αθλητική υποδομή της πόλης».

Σημειώνουμε οτι το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Ασπροπύργου και σύμφωνα με την επικαιροποιημένη μελέτη θα εκτελεσθούν οι εξής κύριες εργασίες:

  • Απομάκρυνση των σαθρών υλικών και πλήρωση των ρωγμών με ενέσεις εποξειδικών ρητινών
  • Ενίσχυση των υποστυλωμάτων της κερκίδας με εκτοξευόμενο σκυρόδεμα
  • Κατασκευή νέων τοιχωμάτων από οπλισμένο σκυρόδεμα, για την ενίσχυση της αντοχής και της ακαμψίας του φέροντος οργανισμού κερκίδας

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ