ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας ανακοίνωσε ο Χρήστος Στάθης

«Κρινόμαστε από τις πράξεις μας και όχι από τα λόγια μας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποδείξω την αγάπη μου για τον τόπο μου»

Νέα εξέλιξη στο προεκλογικό σκηνικό στον δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας με τη γνωστοποίηση της υποψηφιότητας του ποινικολόγου Χρήστου Στάθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μάνδρα. Είμαι δικηγόρος και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Είμαι παντρεμένος με την δικηγόρο Χριστιάννα Ποτηριάδου και πατέρας δύο παιδιών, του Ευάγγελου Γεωργίου και της Ευαγγελίας Αικατερίνης.

Από τη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, οι φίλοι μου με ρωτούν γιατί ρισκάρω μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Η απάντηση που τους δίνω είναι αυτή που θέλω να δώσω προσωπικά και από κοντά στους δημότες της Μάνδρας, των Βιλλίων, των Ερυθρών και της Οινόης: «κρινόμαστε από τις πράξεις μας και όχι από τα λόγια μας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποδείξω την αγάπη μου για τον τόπο μου».

Η Μάνδρα πληγώθηκε με τη μεγάλη καταστροφή. Όταν πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του και εξέφρασε το θυμό του γι’αυτά που συνέβησαν στον τόπο μας, πως είναι δυνατόν, έστω και ένας κάτοικος της περιοχής, όχι μόνο να μην θελήσει ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο του αλλά και να προσπαθήσει γι’αυτό με ό,τι τρόπο μπορεί. Προσωπικά, πάντως, δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να μείνω αμέτοχος.

Είναι επίσης καιρός να αναδειχθούν και τα ακατέργαστα διαμάντια του Δήμου μας, οι Ερυθρές, τα Βίλλια, η Οινόη, η Ψάθα, το Πόρτο-Γερμενό και το Αλεποχώρι, που άλλωστε είναι το καμάρι και η διαφήμιση της περιοχής μας.

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας ανακοίνωσε ο Χρήστος Στάθης
Το λογότυπο του συνδυασμού

Με μεγάλη δε χαρά, και με αισθήματα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον του τόπου, διαπίστωσα ότι ένας σημαντικός (και συνεχώς αυξανόμενος) αριθμός δημοτών και κατοίκων που διακατέχεται από αισθήματα ευθύνης και προβληματισμού, αποφάσισε να κινητοποιηθεί και να μοιραστεί την ελπίδα και το όραμά μου για την περιοχή που γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Σχηματίσαμε έτσι, μία δημιουργική συμμαχία νέων, άφθαρτων, δραστήριων, επαγγελματικά ενασχολούμενων και έμπειρων ανθρώπων από όλους τους πολιτικούς χώρους και τις κοινωνικές ομάδες, με ενωτική διάθεση, που έχουμε ως κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας. Στόχος μας είναι να προκαλέσουμε μία δημιουργική επανάσταση που θα αλλάξει και θα αναβαθμίσει το δήμο μας.

Θέλουμε να δώσουμε στην Μάνδρα, στις Ερυθρές, στα Βίλλια και στην Οινόη, τη θέση που τους αξίζει, και να μάθουν όλοι την περιοχή μας ως έναν όμορφο, καθαρό, φιλόξενο, οργανωμένο, σύγχρονο και ασφαλή προορισμό.

Για αυτούς τους λόγους θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Για αυτούς τους λόγους, θέλω όλους εσάς δίπλα μου, αρωγούς αλλά και αυστηρούς κριτές μου. Αυτό που μπορώ, σίγουρα, να σας υποσχεθώ είναι δημιουργία και αποτελεσματικότητα.

Με τιμή,
Χρήστος (Τάκης) Στάθης

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ