ΑΧΑΡΝΕΣΤΟΠΙΚΑ

Τη λήψη δανείου αποφασίζει ο δήμος Αχαρνών

Με το Ταμείο Παρακαθηκών και Δανείων πρόκειται να συνάψει ο δήμος Αχαρνών το νέο δάνειο,ύψους 10εκ.ευρώ,για να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό του ώστε,στη συνέχεια,να εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Στο δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Μεγ.Τρίτης θα ληφθεί απόφαση για υποβολή αιτήματος στο Παρακαταθηκών και δανείων όπερ σημαίνει ότι,ήδη,υπάρχει συμφωνία με το τραπεζικό ίδρυμα για να προχωρήσει η λήψη δανείου.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
  • Λήψη απόφασης για την επιλογή πιστωτικού ιδρύματος για λήψη δανείουισοσκέλισης προϋπολογισμού Οικ. Έτους 2016.
  • Λήψη απόφασης για υποβολή αιτήματος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για δάνειο ισοσκέλισης προϋπολογισμού Οικ. Έτους 2016
  • Κατάρτιση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗ.Φ.Α.» έτους 2016 σύμφωνα με το υπ ́ αριθμ. πρωτοκόλλου59/45/18-03-2016 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
  • Παραχώρηση χώρων για τη διοργάνωση της 2ης ανθοκομικής έκθεσης στο Δήμο Αχαρνών στην πλατεία Αριστοτέλους της Δημοτικής Κοινότητας Θρακομακεδόνων

Ετικέτες

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of
Back to top button
Close
Close