ΤΟΠΙΚΑ

Τι αποφασίζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ελευσίνας

dimarxeio eleusinas 1Από εγκρίσεις προυπολογισμών για το 2015 μέχρι την οριστική παραλαβή του έργου: «Κατασκευή Επειγουσών Εξωτερικών Διακλαδώσεων (Συνδέσεων) στην Κάτω Ελευσίνα (Β’Φάση), έχει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ελευσίνας, το οποίο θα συνεδριάσει στις 8:30 μ.μ. Αναλυτικότερα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου επί του ψηφισθέντος προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου επί του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας.

Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου περί χρηματοδότησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας από τον Δήμο μας, μηνός Νοεμβρίου του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου επί του ψηφισθέντος προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής.

Λήψη απόφασης για μετεγκατάσταση συνεργείου Συντήρησης & επισκευής συνήθων οχημάτων (επιβατικών, μοτοσυκλετών & μοτοποδηλάτων)

Λήψη απόφασης για έγκριση μελέτης για παροχή υπηρεσιών συμβούλου για διαδικασίες και ενέργειες που απαιτούνται στο πλαίσιο έγκρισης Πολεοδομικών Μελετών.

Λήψη απόφασης για ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης – ΚΑΛΥΜΠΑΚΙ ΒΙΠΑ-ΒΙΟΠΑ, μετά την απόφαση του ΚΕΣΥΠΟΘΑ.

Έγκριση μελέτης και τρόπος εκτέλεσης της εργασίας: «Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων για την λειτουργική αδειοδότηση τους»

Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή Επειγουσών Εξωτερικών Διακλαδώσεων (Συνδέσεων) στην Κάτω Ελευσίνα (Β’Φάση).

Λήψη απόφασης για την κατανομή Δ’ Δόσης 2014 λειτουργικών δαπανών στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Λήψη απόφασης για την καταστροφή κινητών πραγμάτων του Δήμου.

Λήψη απόφασης για την διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων και πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Λήψη απόφασης για την κοπή επικίνδυνου φοίνικα.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ