ΤΟΠΙΚΑ

Τον ρόλο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές με οικονομικά προβλήματα ενδυναμώνει ο Δ. Ελευσίνας

dimarxeio eleusinas 1Μια σεμνή τελετή, ένα μικρό δώρο και ένα μεγάλο ευχαριστώ ήταν η ανταμοιβή της προσφοράς των καθηγητών, που προσέφεραν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους στη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την περίοδο 2014 – 2015.
Ο Δήμος Ελευσίνας οργάνωσε την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου εκδήλωση τιμής στους άνδρες και τις γυναίκες καθηγητές που συνεισέφεραν στην προσπάθεια να ενισχυθούν με φροντιστηριακά μαθήματα οι μαθητές των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς και η Αντιδήμαρχος Δέσποινα Οικονόμου μετέφεραν στους παρευρισκόμενους καθηγητές και μαθητές τις ευχές και τις ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής. Μια προσπάθεια, που παρότι ξεκίνησε ουσιαστικά μετά το 1ο τρίμηνο είχε σημαντικά αποτελέσματα. “του χρόνου με την βοήθεια των παρόντων αλλά και άλλων καθηγητών ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε πιο νωρίς και στόχος μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και σε ποσότητα και σε ποιότητα” ανέφεραν οι ομιλητές.
Οι καθηγητές που φέτος βοήθησαν την προσπάθεια του Δήμου ήταν οι: Δήμητρα Χονδρονικόλα, Βάγια Γιωτάκη, Βαρβάρα Λιάκη, Χριστίνα Μάλιου, Αγγελική Λισγάρα, Aunora Demko, Πολυξένη Συμεωνίδη, Δέσποινα Κολινιάτη, Στυλιανή Γιαννοπούλου, Κωνσταντίνος Περαματζής, Αθηνά Τερζιδάκη, Κασσιανή Σωτηρίου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ