ΤΟΠΙΚΑ

Τοπικές παρεμβάσεις στην κοίτη του ρέματος Σαρανταπόταμου

dimarxeio eleusinas 1Αύριο 16 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 8:30 μ.μ. θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελευσίνας, προκειμένου να εξετάσει τα ακόλουθα θέματα:

Λήψη απόφασης για παραλαβή μελέτης με τίτλο: «Προμελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΠΠΕ) για τις τοπικές παρεμβάσεις στην κοίτη του ρέματος Σαρανταπόταμου στην περιοχή Χονδρεμπορίου του Δήμου Ελευσίνας».

Λήψη απόφασης για έγκριση – παραλαβή αυτοτελούς τμήματος μελέτης «Κτηματογράφηση» στα πλαίσια εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «Κτηματογράφηση – Πολεοδόμηση – Πράξη εφαρμογής περιοχής Χονδρεμπορίου Δήμου Ελευσίνας»

Λήψη απόφασης για την ενοποίηση των Ο.Τ. 53-52-43 σε Ο.Τ. 53α και το χαρακτηρισμό του σαν «Χώρο Αθλησης», σύμφωνα με το ισχύον Γ.Π.Σ. στην περιοχή «ΙΡΙΣ-ΚΡΟΝΟΣ» Ελευσίνας. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος – Αναμόρφωση Δημοτικού Προϋπολογισμού ο.ε. 2014.

Καθιέρωση υπερωριακής εργασίας στο με σχέση εργασίας Ι.Δ. Αορίστου και Ορισμένου Χρόνου προσωπικό του Δήμου για το έτος 2015. Καθιέρωση υπερωριακής απογευματινής εργασίας για το μόνιμο προσωπικό του Δήμου. Καθιέρωση υπερωριακής εργασίας κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες σε μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου.

Καθιέρωση υπερωριακής απασχόλησης Ληξιάρχων. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου επί της ψηφισθείσης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2014 του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής Ελευσίνας.

Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του αριθμού και των ειδικοτήτων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (εποχικό προσωπικό) για υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής Ελευσίνας για το έτος 2014-2015.

Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του αριθμού και των ειδικοτήτων προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής Ελευσίνας για το έτος 2014-2015. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ειδών Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Λήψη απόφασης για την προμήθεια υπηρεσίας μαγνητοφώνησης απομαγνητοφώνησης πρακτικών συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου.

Λήψη απόφασης για την συμμετοχή υπαλλήλων του Δήμου σε σεμινάριο με τίτλο: «Οι τελευταίες ρυθμίσεις της εργατικής νομοθεσίας για το 2014». Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου ως αναπληρωτή του Δημάρχου στην Επιτροπή χορήγησης βεβαιώσεων στους παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ