ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Τοπική Οργάνωση ΝΔ Ελευσίνας: Συλλογή τροφίμων για οικογένειες ενόψει Πάσχα

Η Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ελευσίνας και ο Πρόεδρός της, Λ. Γεωργόπουλος, συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο βοήθησε Οικογένειες να περάσουν καλύτερα τις Άγιες ημέρες του Πάσχα και της Αναστάσεως


Δελτίο Τύπου ΔΗΜ. ΤΟ. ΝΔ Ελευσίνας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, ακόμα μια φόρα, η συλλογή τροφίμων στα γραφεία της Τοπικής μας Οργάνωσης, από τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και από έναν τεράστιο αριθμό εθελοντών και φίλων.

Οι πολύ δύσκολες εποχές που διανύουμε δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν ως απλούς παρατηρητές. Όπως έχει γινεί πολλές φορές στο παρελθόν, έτσι και τώρα συλλέξαμε διαφόρων ειδών τρόφιμα και τα στείλαμε σε οικογένειες που βιώνουν περισσότερο τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας. Η προσπάθεια φυσικά δεν θα μπορούσε να στεφθεί με επιτυχία αν δεν είχαμε και την πολύτιμη συνεισφορά φίλων και εθελοντών του γραφείου μας και για αυτό τον λόγο τους ευχαριστούμε θερμά ακόμα μια φορά. Είναι δεδομένο ότι η Τοπική μας Οργάνωση θα στηρίζει όσο περισσότερο μπορεί και για όσο χρειαστεί, συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη, ειδικότερα αυτές τις Άγιες Μέρες που σηματοδοτούν την αγάπη και την ελπίδα.

Από όλους εμάς, ευχές για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Ο Πρόεδρος

Λεωνίδας Γεωργόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ