ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανανεώνει πλήρως τη μονάδα εμφραγμάτων του ΘΡΙΑΣΙΟΥ Νοσοκομείου

Όλοι γνωρίζουμε το πως ιδρύθηκε το Θριάσιο Νοσοκομείο. Με πρωτεργάτη τον πρώην Δήμαρχο Ελευσίνας Μιχ. Λεβέντη αλλά κυρίως με τη συνεισφορά των ανωνύμων πολιτών της περιοχής μας και των Επιχειρήσεων. Τονίζουμε τις επιχειρήσεις καθως η παρέμβασή τους στην παρέμβασή τους στην ολοκλήρωση αλλα και τη λειτουργία του Νοσοκομείου είναι Καταλυτική.

Ερχόμαστε τώρα στη νέα δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που έρχεται ως συνέχεια του 2008 οπου ως γνωστόν είχε χρηματοδοτήσει την αγορά στεφανιογράφου στην καρδιολογική κλινική αξίας 490.000€. Η νέα αγορά αξίας 210.000€ για την προμήθεια εξοπλισμού στο καρδιολογικό τμήμα έγινε δυνατή μετά απο αίτημα που υπέβαλλε ο συντονιστής διευθυντής του Καρδιολογικού Τμήματος Χ. Ολύμπιος σε συνεργασία με τον πρώην διοικητή του Νοσοκομείου κου Α. Λιόση.

Με τη δωρεά αυτή εξασφαλίζεται συγχρονος εξοπλισμός στη μονάδα εμφραγμάτων καθως με αυτή θα αναβαθμιστεί πλήρως, δίνοντας επιπλέον δυνατότητες στη λειτουργία της μονάδας.
Ελπίζουμε και η νέα διοίκηση του Νοσοκομείου να σταθεί δίπλα στε τέτοιες προσπάθειες συνεργασίας του Θριασίου νοσοκομείου και ιδιωτών ωστε συνολικά η λειτουργία του Νοσοκομείου να προσφέρει τα βέλτιστα στους πολίτες της περιοχής μας.

Ε. Λιάκος

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ