ΕΛΛΑΔΑ

Το ζήτημα της μικρής ΔΕΗ τίθεται σήμερα στο Μαξίμου

Συνάντηση με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, για το θέμα της «μικρής» ΔΕΗ, αναμένεται να έχει σήμερα το ΠΑΣΟΚ.

Η σχετική απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός ΠΕΚΑ, Ιωάννης Μανιάτης, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πάρης Κουκουλόπουλος, ο γενικός γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός και από το ΠΑΣΟΚ ο Παναγιώτης Ρήγας, ο Χρήστος Πρωτόπαππας και ο Δημήτρης Καρύδης.

Η συζήτηση, κατά τη σύσκεψη, κινήθηκε στο πνεύμα των οδηγιών του κ. Βενιζέλου στην πρόσφατη σύσκεψη κομματικών και κυβερνητικών στελεχών, κατά τις οποίες όλα τα θέματα είναι στο τραπέζι, με οργανωμένο τρόπο και κανένα δεν αντιμετωπίζεται χαλαρά και εκτός δεσμεύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη σημερινή συνάντηση με στελέχη του Μαξίμου και τους συναρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να αναζητηθούν οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, που θέτουν πολίτες και φορείς σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ