ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Το μήνυμα του Δημάρχου Ασπροπύργου Ν. Μελετίου επ’ ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Νικόλαος Μελετίου, επ’ ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς (2016-2017), απηύθυνε προς τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης τον ακόλουθο χαιρετισμό:

«Σεβαστοί Εκπαιδευτικοί,

Αγαπητοί μας Μαθητές των Σχολείων του Ασπρόπυργου,

Αξιότιμοι Γονείς των Παιδιών, με την έναρξη του σχολικού έτους 2016-2017, εύχομαι στα Παιδιά και τους Εκπαιδευτικούς, Καλή Πρόοδο και στους Γονείς, να έχουν τη θετική συμβολή που απαιτείται στην πορεία των Μαθητών.

Είμαστε σε εγρήγορση, αναμένοντας να δούμε τις συνθήκες υπό τις οποίες θα ξεκινήσει φέτος η εκπαιδευτική προσπάθεια. Παράλληλα, μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, κατορθώσαμε να προσλάβουμε το απαραίτητο προσωπικό, και να εγκρίνουμε τα απαιτούμενα κονδύλια, ώστε -τους επόμενους μήνες- να ανακατασκευάσουμε, ουσιαστικά, όλα τα διδακτήρια του Δήμου μας.

Παράλληλα, συνεχίζουμε την προσφορά αλληλεγγύης, προς τη εργαζόμενη μητέρα, και την τοπική κοινωνία, στο σύνολό της, με τη δωρεάν φιλοξενία και αγωγή των πιο μικρών Ασπροπύργιων, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας.

Στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, θα εκδηλώσουμε και πάλι, την προσπάθεια επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών και Γονέων, μέσα από ειδικά Βιωματικά Σεμινάρια, για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που άπτονται της διαπαιδαγώγησης και της εν γένει μορφωτικής προσπάθειας, στα Σχολεία της Πόλης μας, ευελπιστώντας στην κατά το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, με συνεργασία, ενότητα, αλληλεγγύη και πίστη στο Σχολείο και το ρόλο του, εύχομαι τα καλύτερα, για όλους τους παράγοντες της εκπαιδευτικής κοινότητας».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ