ΤΟΠΙΚΑ

Το ωράριο λειτουργίας των δήμων το Σαββατοκύριακο των εκλογών

dimarxeio fylis 2Ανοικτές θα παραμείνουν το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2015 αντίστοιχα, οι υπηρεσίες του δημοσίου που εμπλέκονται στη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν και να ενημερώσουν τους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής καθώς και τους εκλογείς, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Α. Μανιτάκη.
Ανοικτές θα πρέπει επίσης να παραμείνουν και οι υπηρεσίες των δήμων της χώρας που εμπλέκονται στη διενέργεια των εκλογών.
Επιπλέον γνωστοποιείται ότι τα γραφεία ταυτοτήτων των υφιστάμενων Αρχών έκδοσης, Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015, θα εκδίδουν δελτία ταυτότητας. Για το λόγο αυτό οι υπηρεσίες των δήμων θα πρέπει να συνδράμουν στο έργο αυτό, εκδίδοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά γέννησης, τα οποία θα αποστέλλουν με FAX στην αρμόδια υπηρεσία.
Υπενθυμίζεται τέλος ότι, την Κυριακή, ημέρα διενέργειας της ψηφοφορίας, τα καταστήματα των ΟΤΑ πρέπει να παραμείνουν ανοικτά έως την ολοκλήρωση της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από όλα τα εκλογικά τμήματα της περιοχής τους, όπου εκτείνεται η χωρική τους αρμοδιότητα.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ