ΤΟΠΙΚΑ

Το 21ο Παιδικό Φεστιβάλ Αχαρνών άνοιξε τις πύλες του και μας περιμένει

paidiko.festival5Ξεκίνησε το 21ο Παιδικό Φεστιβάλ 2015 με τη συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων και των Πολιτιστικών Συλλόγων των Αχαρνών, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015.

Σκοπός του Παιδικού Φεστιβάλ είναι να αναπτύξει την ευγενή άμιλλα ανάμεσα στους μικρούς μαθητές, να τονώσει τη δημιουργική τους φαντασία και να τους δώσει την ευκαιρία να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες.
Το 21ο Παιδικό Φεστιβάλ άνοιξε τις πύλες του την Τετάρτη 3 Ιουνίου,με την παράσταση “Μουσικά χρώματα και ελπίδα για να αλλάξει η σελίδα” από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου.
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Θεατράκι Μίκης Θεοδωράκης και στο Θεατράκι Θρακομακεδόνων με τη συμμετοχή Δημοτικών Σχολείων των Αχαρνών και των Θρακομακεδόνων, των Μοντεσσοριανών Σχολείων, του Παιδικού Σταθμού “Ο Κόκκινος Μύλος”, των χορευτικών και καλλιτεχνικών τμημάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Αχαρνών (Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αχαρνών, Χορευτικό Πελοποννησίων, Σύλλογος Ποντίων “Ο Καπετάν Ευκλείδης”, Χορευτικό Ηπειρωτών, Εκπολιτιστικός Σύλλογος “Παραδοσιακή Αναβίωση”, Σύλλογος Κρητών, Λαογραφικός Σύλλογος “Ο Κόκκινος Μύλος”). Θα πραγματοποιηθεί και μαθητικός διαγωνισμός Ζωγραφικής στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με τη βοήθεια του υπεύθυνου των Καλλιτεχνικών των σχολείων.
Κατά τη διάρκεια του 21ου Παιδικού Φεστιβάλ θα στρωθεί Τραπέζι Αλληλεγγύης με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ