ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Facebook ετοιμάζει το αντίπαλο δέος του Tinder

Τη δημιουργία μιας νέας εφαρμογής που θα λειτουργεί στην λογική των dating apps εντός του Facebook ανακοίνωσε σήμερα ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Κατά την παρουσίαση του νέου αυτού χαρακτηριστικού, που έγινε σε συνέδριο στην Καλιφόρνια, ο συνιδρυτής του Facebook, που βρίσκεται εν μέσω του σκανδάλου με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων, προσπάθησε να πείσει ότι θα έχει ισχυρές δικλείδες ασφαλείας και ιδιωτικότητας για τους χρήστες του.

Ο ίδιος άλλωστε επισήμανε πως περισσότεροι από 200 εκατομμύρια άνθρωποι στο Facebook βάζουν τους εαυτούς τους στην κατηγορία των singles, και ότι η νέα πλατφόρμα θα τους επιτρέπει να συνδεθούν με ανθρώπους εκτός των φίλων τους.

«Αυτό θα αφορά το χτίσιμο πραγματικών, μακροχρόνιων σχέσεων, όχι απλά ραντεβού» σχολίασε και πρόσθεσε: «Το έχουμε σχεδιάσει έχοντας εξαρχής κατά νου την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα. Οι φίλοι σας δεν θα βλέπουν το προφίλ σας και θα προτείνεστε μόνο σε ανθρώπους που δεν είναι φίλοι σας».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ