Το Huawei P9 είναι η πρώτη συσκευή smartphone που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Leica Camera AG. Η dual-lens κάμερα του P9 εκτοξεύει σε υψηλά επίπεδα τη φωτογραφία που λαμβάνεται από smartphone, επιτρέποντας στους χρήστες να πετύχουν τόσο ζωντανά χρώματα, όσο και εκπληκτικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, απαράμιλλης ευκρίνειας και αυθεντικής ποιότητας.

Κατά την απονομή του βραβείου, η κριτική επιτροπή της EISA ανέφερε: “Με την IPS-NEO LCD οθόνη των 5.2 ιντσών με Full HD ανάλυση, τον οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 955 SoC και την έκδοση Android OS 6.0 με Emotion UI 4.1, το Huawei P9 είναι διαθέσιμο σε μία εντυπωσιακή γκάμα χαρακτηριστικών κατασκευής από ευρεία ποικιλία υλικών. Αλλά όχι μόνο αυτό, καθώς η Huawei γράφει ιστορία ως ο πρώτος κατασκευαστής που εισάγει την τεχνογνωσία της Leica σε συσκευές κινητών τηλεφώνων”.

Οι παγκόσμιες αποστολές συσκευών P9 και P9 Plus είχαν ξεπεράσει τα 4,5 εκατομμύρια τεμάχια έως τον Ιούλιο, με πολύ ισχυρές πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη, περιλαμβανομένων και των αγορών της Γαλλίας, Φινλανδίας και Βρετανίας.

Το Huawei P9 διατίθεται σε ένα ευρύτατο δίκτυο καταστημάτων λιανικής και παρόχων κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως.

Οι τιμές ξεκινούν από €549 για την έκδοση 3GB + 32GB.

- Διαφημιση -

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο τύπου της Huawei.

πηγή PC Magazine