ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τσακαλώτος: Θα έχουμε ενισχυμένη παρακολούθηση

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το Eurogroup», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά το τέλος της συνεδρίασης του σημερινού Eurogroup

  • Πρόσθεσε πως: «υπογραμμίστηκε ότι όλα θα τελειώσουν στις 21 Ιουνίου».

Ο κ.Τσακαλώτος είπε πως οι θεσμοί θα έρθουν στην Αθήνα στις 14 Μαΐου για να λήξει μέχρι το Eurogroup του Μαΐου η τεχνική συμφωνία.

«Υπογραμμίστηκε», τόνισε ο υπουργός, «ότι θα έχουμε μία ενισχυμένη παρακολούθηση, η οποία ουδεμία σχέση έχει με την πιστοληπτική γραμμή, πόσω δε μάλλον με αξιολογήσεις, όπου οι αξιολογήσεις έχουν προαπαιτούμενα και εκταμιεύσεις».

«Δεν υπάρχει πρόγραμμα, άρα δεν θα υπάρχουν προαπαιτούμενα, δεν θα υπάρχουν αξιολογήσεις», είπε ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε: «Οι θεσμοί ήταν πολύ ευχαριστημένοι με την αναπτυξιακή στρατηγική που παρουσιάσαμε, πήραμε πολλούς επαίνους, ότι κάνουμε κάτι που θα έχει αξιοπιστία, όχι μόνο στις αγορές, αλλά και στην ελληνική κοινωνία. Η συζήτηση για το χρέος συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 21 Ιουνίου».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ