ΤΟΠΙΚΑΦΥΛΗ

Τόσκας – Δούρου στο ΧΥΤΑ Φυλής για το Μνημόνιο αποτελεσματικής φύλαξης του χώρου

FC3AF1E7EC16E4E104444AB8F1B2494C

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να επιλύσουμε και όχι απλώς να διαπιστώσουμε», δήλωσε η Περιφερειάρχης

Η ενεργοποίηση του Μνημονίου Συνεργασίας για την αποτελεσματική φύλαξη του χώρου και την αποτροπή εισόδου σε αυτόν τρίτων προσώπων, που έχουν υπογράψει Περιφέρεια και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ήταν το αντικείμενο της σημερινής επίσκεψης στην ΟΕΔΑ Φυλής που πραγματοποίησαν η Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), Ρένα Δούρου, και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ, Γιώργο Ζαχαρόπουλο, επικεφαλής αντιπροσωπείας εργαζομένων.

Η επίσκεψη του Νίκου Τόσκα, η οποία αποτελεί συνέχεια της πρόσκλησης που απηύθυναν Διοίκηση και εργαζόμενοι του ΕΔΣΝΑ στον υπουργό κατά τη συνάντησή τους στο υπουργείο στις 23 Δεκεμβρίου 2015, είναι η πρώτη που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο από υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Σε δηλώσεις της, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου υπογράμμισε την αγαστή συνεργασία Διοίκησης και εργαζομένων για την ανάδειξη του κρίσιμου θέματος της φύλαξης της ΟΕΔΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο πλαίσιο μίας επίσκεψης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη καθόλου αυτονόητης. Είμαστε εδώ, διοίκηση και εργαζόμενοι μαζί, για να ενεργοποιήσουμε το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας, του ΕΔΣΝΑ και του Υπουργείου, για να επιμείνουμε στη διαφύλαξη της ΟΕΔΑ Φυλής, που δεν αφορά μόνο στην ασφάλεια των εργαζομένων του Συνδέσμου αλλά και στην αποτελεσματική αποκομιδή των απορριμμάτων και, εντέλει, στην εύρυθμη λειτουργία των πόλεών μας. Οφείλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους και τον υπουργό που βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να επιλύσουμε και όχι απλώς να διαπιστώσουμε. Και οφείλω να τους ευχαριστήσω γιατί τούτες τις μέρες, όπως άλλωστε και καθημερινά, κάθε χρόνο, δίνουν μια μάχη ζωής για να είναι οι πόλεις μας καθαρές».

 

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ